Vsi zaposleni se na svojem delovnem mestu srečujejo z določenimi tveganji za razvoj bolezni ali poškodb, pa naj bodo to delavci, ki intenzivno fizično delajo, ali pa pisarniški delavci. Veliko teh tveganj je mogoče z nekaj preventivnimi ukrepi močno zmanjšati. V spletnem programu smo se osredotočili tako na preventivne ukrepe kot ukrepe, ki lajšajo že obstoječe bolezni ali poškodbe.

Delodajalec lahko preko spletne aplikacije svoje zaposlene ozavešča o pomembnosti izvajanja preventivnih ukrepov, kot so na primer redne vaje, raztezne vaje, zdravi jedilniki … Za najpogostejše poškodbe pri delu so v programu predlagane in natančno opisane vaje, ki jih vsak zaposleni lahko naredi med delovnim časom. Možno pa je tudi nastaviti opomnike, da se zaposlene redno opominja na izvajanje vaj. Velik del preventive predstavlja tudi zdrava prehrana. Zaposlenim nudimo nasvete za zdravo prehranjevanje tako na delovnem mestu kot tudi v prostem času.

Poleg osnovnih vaj in nasvetov za zdravo prehrano po dogovoru ponujamo tudi dodatne storitve, kot so raznovrstna rekreacija v zaprtih skupinah izven delovnega časa, krajše terapevtske masaže …

V programu dobite

Priporočene vaje

V programu bodo vaši zaposleni prejeli vaje, ki jih lahko vsakodnevno izvajajo na delovne mestu.

Zdravi jedilniki

Program nudi nasvete za pripravo zdravih obrokov, ki jih lahko pripravijo v službi ali doma.

Motivacija

Zaposleni bodo v programu dobili opomnike za izvajanje vaj in opomnike za prebiranje nasvetov na področju prehrane.

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

PRIJAVA NA E-NOVICE!