promocija zdravja v podjetju

Akcija – Svetovni dan zdravja

Smo sredi pandemije. Vsa svetovna stroka na področju zdravja in farmacije usmerja vso pozornost v iskanje odgovorov, kako se čim bolje spopasti z novo boleznijo. Voditelji držav po vsem svetu se trudijo vpeljati ukrepe, ki bi zmanjšali tveganje z okužbo.

Prvič v moderni dobi, ko so tehnologija in informacije dosegljiva se soočamo s takšnim izzivom. Kako dobro nam gre, bo verjetno pokazal čas. A zdravje ne pomeni le odsotnost COVID 19. Zdravje pomeni veliko več.

Biti zdrav danes pomeni biti svoboden. Le zdravi lahko dosegamo svoje cilje in izpolnjujemo svoje želje. Pomembnost zdravja na delovnem mestu se je v času koronavirus krize izkazala za temelj obstoja na trgu.

Varovanje zdravja na delovnem mestu pomeni sprejeti ukrepe, ki varujejo zaposlene pred poškodbami in boleznimi. A tu se delo ne konča. Pomembna je tudi promocija zdravja na delovnem mestu, saj le ozaveščeni zaposleni lahko poskrbijo za svoje zdravje.

Vemo, da se zdravje pomembno in vemo, da so trenutno vaše misli predvsem usmerjene v reševanje delovnih mest in prilagajanju delovnih procesov. Zato vam ob svetovnem dnevu zdravja 7. aprila nudimo 3 mesece brezplačne uporabe min paketa promocije zdravja za podjetje.

Poskrbimo za zdravje zaposlenih, da bodo oni poskrbeli za uspehe podjetja.